We offer Furniture as a Service for optimizing your rapidly changing office environment, while reducing both waste and cost.

Fornøyde kunder

– Med Ope har vi fått stilfull skjerming uten å miste den åpne romfølelsen i landskapet.

Line K. Hjartarson, Last Friday

– med Ope har vi laget en perfekt løsning for vårt Co-Working space. Vi har klart å oppnå romdeling som gir nødvendig skjerming, samtidig som lokalene er åpne, lyse og inspirerer til kreativitet og innovasjon.

Christian Erichsen, Bergen.Works

Modulært møbelsystem

Våre løsninger gjør åpne landskap til gode rom gjennom fleksibilitet og variasjon. Hver modul kan være åpen eller lukket. Det gir deg uendelige muligheter til skreddersydde løsninger tilpasset ulike rom og behov

Historier

Kort om Ope

Ope tilbyr møbelløsninger til vegg og gulv, som bygger på ideen om gjenbruk og sirkulær økonomi. I dagens marked forandrer livet seg stadig, og vi i Ope ønsker å tilby et fleksibelt og bærekraftig alternativ i møbelbransjen. Dette kan vi skreddersy for eller med deg – gratis. Med vårt patenterte system kan du fornye hjemmet ditt til å passe din unike stil igjen og igjen, uten å betale mer enn førstegangssummen, uten verktøy og på en miljøvennlig måte.

Det lekre nordiske designet ble utviklet av Lars Urheim og Eirik Høvik Helgesen med ett mål om fremtiden: ”Å bli best i verden på bærekraftige løsninger for møbler”. Det kan virke som et stort mål for en liten gründerbedrift fra Stavanger, men med online tilstedeværelse og god gammeldags deltakelse på messer, har vi allerede rukket å strekke oss helt til både Oslo og USA.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta siste nytt av prosjekter og produkter.

Meld på