Sirkulær økonomi

Sirkulær økonomi er et svar på miljøutfordringene – et system for økonomisk virksomhet som har som mål å bruke alle ressurser optimalt og la ingen ressurser komme på avveie. Ope har posisjonert seg fra starten og satset på bærekraftig design.

Derfor har Ope et klassisk og stilrent design med komponenter som kan brukes om igjen, og løsningen kan bygges på og bygges om.

Vi har en panteordning for alle brukte komponenter. Slik at ikke våre produkter skal havne i søppelet.

Vi har utleie av komponenter til bedrifter som kun trenger møbler i en kort periode eller ikke ønsker å eie. Og reduserer dermed unødig masseproduksjon.

I samarbeid med SINTEF  og IVAR skal vi nå se på muligheten for å skape et nytt komposittmateriale av resirkulert havplast til våre produkter. Lykkes vi, vil du ved å kjøpe Ope være med å rydde opp i havet.

Gjenbruk

Ope har et klassisk og stilrent design med komponenter som kan brukes om igjen, og løsningen kan bygges på og bygges om.

Leiemodell

Vi har utleie av komponenter til bedrifter som kun trenger møbler i en kort periode eller ikke ønsker å eie. Og reduserer dermed unødig masseproduksjon.

Panteordning

Vi ønsker å fremme en sirkulær økonomi, og har derfor på plass en panteordning for våre standardkomponenter. Målet er at ingen av våre komponenter og deler skal Les mer 

Resirkulert materiale

I samarbeid med SINTEFog IVAR skal vi nå se på muligheten for å skape et nytt komposittmateriale av resirkulert havplast til våre produkter. Lykkes vi, vil du Les mer